25 éve Magyarországon

Megrendelés: Solstar Kft. | Tel.: 06 70 202 9385

megrendelés

A karkötők és a honlapon található egyéb termékek megrendelhetők a következő telefonszámon: 06 70 202 9385, illetve e-mailben.

A megrendelt termékeket postai úton szállítjuk vagy irodánkban vehetők át.

Bármilyen kérdés merülne fel a megrendeléssel vagy termékeinkkel kapcsolatban, örömmel és készségesen állunk rendelkezésére. Megrendelésével egyidőben kérjük, egyeztessen munkatársunkkal az adott termékre vonatkozó szállítási határidőt illetően.

 

Csomagolási és postaköltséget a következő esetekben nem számítunk fel:

• A megrendelés összege meghaladja a 15000,- Ft értéket

• A terméket irodánkban veszi át.

• A megrendelés összege meghaladja a 10 000,- Ft értéket és az áru ellenértékét banki átutalással előre fizeti.

Minden más esetben a csomagolási és postaköltség: 2 100,- Ft.

 

Megrendelésekor kérjük, a következő adatokat szíveskedjen megadni:

• Név, cím, telefonszám (amennyiben megrendelésével kapcsolatban kérdés merülne fel, telefonon tudjuk a leghamarabb elérni).

• Megrendelt termék (karkötő és támasz esetében mérettel együtt), mennyiség.

Karkötők és ízületi támaszok megrendelésekor ne felejtsen el méretet megadni az információk oldalon található módon!

Amennyiben egészségbiztosítási pénztáron keresztüli vásárol, jelezze egészségbiztosítási pénztára nevének, címének és tagkódjának megadásával együtt!

 

Köszönjük!

 

 

Szállítási feltételek: 

– Az Ön által kiválasztott termékeket a megjelölt szállítási címre postai úton eljuttatjuk. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, az Ön által megadott elérhetőségen felvesszük Önnel a kapcsolatot a továbbiak egyeztetése érdekében.

– Vevő köteles az általa megrendelt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni; amennyiben utánvéttel rendelt, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - adott esetben a csomagolási és a szállítási költséggel együtt - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

– Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.

– Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

Visszavásárlási vagy cseregarancia: 

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailben. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

 

A vásárlástól való elállás: 

A vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól vagy kérheti annak cseréjét. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszaküldeni címünkre. A Solstar Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A Solstar Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. Az elállási vagy cserejog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik. Utánvétellel, portóval feladott csomagokat a Solstar Kft. technikai okokból nem tud fogadni. Ezért kérjük, hogy csomagját "Kísérőlevél belföldi postacsomaghoz" nyomtatványon adja fel vagy személyesen jutassa el hozzánk. A Solstar Kft. kötelezettséget vállal, hogy a vételárat az elállást követően haladéktalanul, de legkésőbb 15 napon belül visszatéríti.

 

Adatvédelem: 

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy megrendeléseik vagy egyéb technikai eszköz útján megadott személyes adataik cégünk adatbázisába kerülnek. Ezeket az adatokat kizárólag piackutató és ajánlattevői tevékenységhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, valamint a Kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény alapján történik.

Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez).

 

Céginformáció: 

                Solstar Kft.

                H-1138 Budapest, Tomori köz 14-16. | E-mail: solstarvitamin@gmail.com

                Cégjegyzékszám: 01 09 672598 | Adószám: 12386903-2-41

                Képviselő neve: Gajdos László - ügyvezető

 

Fontos figyelmeztetés: Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a weblapunkon található vörösrézzel kapcsolatos információkat olyan cégek is lemásolták, illetve saját termékükkel kapcsolatban hírdetik, akik sárgaréz karkötőt árulnak, illetve akiknek vörösréz termékük a réz felszívódását gátló bevonattal van ellátva. Ezért amennyiben olyan jó minőségű árut szeretne, amely terápiás célokat is szolgál, kizárólag SABONA terméket vásároljon. A SABONA karkötők CE jelöléssel ellátott, I. osztályú gyógyászati segédeszköz kategóriába sorolt termékek. 

 

 

Copyright © 2006, 2017. Solstar Kft. Minden jog fenntartva.